Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist Reloaded - Full - Torrent İndir




Tom Clancy's Splinter Cell: BlacklistUbisoft şirketi tarafından yayımlanmış aksiyon-macera ve gizlilik ögeleri içeren bir oyunudur. Tom Clancy's Splinter Cell serisinin altıncı yapıtı olmakla birlikte Splinter Cell: Conviction adlı oyunun devamı niteliğindedir.Microsoft WindowsPlayStation 3Wii U, ve Xbox 360 platformları için Kuzey Amerika'da 20 Ağustos 2013, Avustralya'da 22 Ağustos 2013, Avrupa'da 23 Ağustos 2013, Japonya'da 5 Eylül 2013 tarihinde piyasaya sürülmüştür.
Splinter Cell: Blacklist, Conviction'da kullanılan oyun mekanizmaları ile geliştirilse de, Conviction'dan daha farklı oynanış tarzına sahip. Çünkü Ubisoft Toronto, Blacklist'e Killing in Motion, Active Sprint, Strategic Mission Interface gibi yenilikler getirmekten kendini alı koymamış. Bunları biraz daha bahsedelim.
Killing in Motion, Sam'in akan zaman içinde tekli veya çoklu hedefleri işaretleyip onlara yaklaştığında öldürücü keskinlikle vuruşlar yapmasına olanak veriyor. Active Sprint yani aktif koşu olarak tercüme edebileceğimiz özellik, Sam'e çevreyi bir sıvıymışçasına esnek ve hızlı bir şekilde dolaşma yeteneği sağlıyor. Duvarlara tırmanıyor ve bariyerlerden atlıyor, hem de bunları yaparken hedeflerini belirleyip, bir sonraki hamlesini düşünüyor. Bir diğer özellik Strategic Mission Interface kısaca SMI görev sırasında diğer takım arkadaşlarımızın hakkımızda bilgi almasına olanak sağlıyor. 








Minimum: 
İşletim Sistemi: Windows® XP (SP3) / Windows Vista® (SP2) / Windows® 7 (SP1) / Windows® 8
İşlemci :2.13 GHz Intel® Core™2 Duo E6400 veya 2.80 GHz AMD Athlon™ 64 X2 5600+ veya daha iyisi
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: 512 MB DirectX® 10 uyumlu ekran kartı veya daha iyisi
Sabit Disk: 25 GB boş alan


Önerilen: 
İşlemci:2.66 GHz Intel® Core™2 Quad Q8400 veya 3.00 GHz AMD Phenom™ II X4 940 veya daha iyisi
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: DirectX 11 destekleyen ekran kartı
Sabit Disk: 25 GB boş alan






0 yorum:

Yorum Gönder